Vijfde editie Familietoertocht

Fiets je mee?

Waar
Driebergen
DTC clubhuis Sportcentrum De Woerd
De Woerd 3, 3972 KD
Wanneer
zondag 29 september 2019
08:00 - 18:00
Voor wie
Kinderen 7 - 11 jaar, Kinderen 12 - 17 jaar, Volwassenen
Kosten
Deelnemers Toertocht € 6,00

Op zondag 29 september organiseren de Driebergse Tourclub (DTC) en WWF-Regioteam Utrecht e.o. alweer voor de vijfde keer een unieke familietoertocht door het mooie Utrechtse landschap. Tijdens deze gezellige familietocht van 21 kilometer fiets je onder andere langs Landgoed Bornia en de Pyramide van Austerlitz. Je start bij het clubgebouw van DTC en finisht bij het hoofdkantoor van WWF in Zeist. Bij het eindpunt kun je genieten van een hapje en een drankje, op de foto met de panda, en vind je veel leuke activiteiten voor jong én oud. Net als in 2018 komt kun je ook dit jaar weer allerlei circusspelletjes spelen bij het spectaculaire Circus in Huis of geschminkt worden! Houd onze Facebook in de gaten voor updates over het programma.

Geen zin om te fietsen, maar wil je wel graag meedoen met de activiteiten op het hoofdkantoor? Ook dat kan! Meld je aan via utrecht@wnfregioteam.nl onder vermelding van je naam en met hoeveel personen je komt. Deelname aan de activiteiten op het hoofdkantoor is gratis!

Plastic Wake Up Call Challenge
Wil je tijdens het fietsen ook nog je steentje bijdragen aan de Plastic Wake Up Call Challenge? Help ons dan mee om het (plastic) afval onderweg op te ruimen! Op het WWF-hoofdkantoor wordt al het afval verzameld. Meer informatie hierover wordt later bekend gemaakt via onze Facebookpagina.

Schrijf je nu in!
Meer informatie over de fietstocht vind je op de website van DTC. Wil je je direct aanmelden? Kijk dan hier. Deelnamekosten voor de familietocht zijn €6 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk, dan zijn de kosten €7 per persoon.

Meld je hier aan!