Online Plastic Challenge regio Gooi en Vechtstreek

Help jij mee om zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen?

Waar
Regio Gooi en Vechtstreek
Wanneer
zaterdag 6 maart 2021 00:01 - zondag 7 maart 2021 23:59
Voor wie
Kinderen 7 - 11 jaar, Kinderen 12 - 17 jaar, Volwassenen
Kosten
Deelname Gratis

Het gezamenlijk plandelen (wandelen en plastic opruimen) in het najaar kon helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar het plasticafval probleem is daarmee niet zomaar verdwenen. Wil jij helpen opruimen en kans maken op een leuke prijs? 

Wat ga je doen?

We kunnen niet met een hele groep op pad, maar individueel, of met z’n tweetjes mag volgens de coronamaatregelen nog wel. Ga in het weekend van 6 en 7 maart met je gezin, in je eentje of met een maatje op pad om plastic en ander vuilnis uit de natuur op te ruimen. Gewoon in je eigen buurt, park of natuurgebied. Maak een foto of vlog van je opruimactie en maak kans op een leuke prijs! 

Wanneer is de challenge?

In het weekend van 6 en 7 maart. 

Wat heb je nodig?

Je hebt er niet veel voor nodig: een paar vuilniszakken, stevige (tuin) handschoenen en eventueel een grijper als je die hebt.

Hoe doe je mee?

Ga lekker wandelen in je eigen omgeving en neem een (tuin)handschoen en een vuilniszak of oude plastic tas mee. Neem zwerfvuil wat je onderweg vindt mee in je vuilniszak en maak een foto of vlog van je opruimactie en volle vuilniszak(ken!

Stuur je foto/vlog vóór 8 maar op naar gooienvechtstreek@wwf.nl. Vermeld daarin het volgende:

  • Je naam
  • Je leeftijd 
  • Of je wel of niet toestemming geeft om je foto/vlog via onze socials (Facebook + Instagram) te delen. Als wij geen toestemming krijgen delen we de foto/vlog niet en wordt deze, na het bekend maken van de winnaar, uit onze bestanden verwijderd.