Online Plastic Challenge Amsterdam

Maak jij de natuur vrij van zwerfplastic?

Waar
Amsterdam
Wanneer
zaterdag 20 februari 2021 00:01 - zondag 28 februari 2021 23:59
Voor wie
Kinderen 7 - 11 jaar, Kinderen 12 - 17 jaar
Kosten
Deelname Gratis

Wil jij de natuur een handje helpen en kans maken op het superleuke interactieve BBC Earth familiebordspel? Van 20 tot en met 28 februari organiseert WWF-regioteam Amsterdam de Online Plastic Challenge!

Wat ga je doen?

Je strijdt (met je familie) tegen andere Rangers om zoveel mogelijk zwerfplastic op te ruimen en tijdens deze actie een zo leuk mogelijke foto of vlog te maken. Maak jij de leukste foto of vlog? Dan help je niet alleen de natuur in onze stad, maar maak je ook kans op het BBC Earth Animals spel.

Wanneer is de challenge?

Van 20 tot en met 28 februari.

Wat heb je nodig?

Handig bij het opruimen zijn goede (waterdichte) handschoenen en natuurlijk iets om je afval in te doen. Om het makkelijker te maken kun je bij de Gemeente Amsterdam afvalgrijpers en afvalringen lenen.

Hoe doe je mee?

Maak tijdens het opruimen een leuke foto of vlog waarbij te zien is dat je (met je familie) zwerfplastic aan het verwijderen bent! Hoe leuker de foto/vlog, hoe groter de kans op een coole prijs!

Stuur je foto/vlog vóór 1 maart naar amsterdam@wnfregioteam.nl. Vermeld daarin het volgende:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Of je wel of niet toestemming geeft om je foto/vlog via onze socials (Facebook + Instagram) te delen. Als wij geen toestemming krijgen delen we de foto/vlog niet en wordt deze, na het bekend maken van de winnaar, uit onze bestanden verwijderd.