Online Plastic Challenge

Doe jij mee met de Online Plastic Challenge?

Waar
Rotterdam & Drechtsteden
Wanneer
vrijdag 25 december 2020 00:01 - zaterdag 2 januari 2021 23:59
Voor wie
Kinderen 7 - 11 jaar, Kinderen 12 - 17 jaar
Kosten
Deelname Gratis

Hi Ranger!

Wil jij de natuur een handje helpen en kans maken om een WWF-dopper te winnen of het boek van David Attenborough Een leven op onze planeet? Vanaf 25 december 2020 tot 2 januari 2021 organiseert WWF-regioteam Rotterdam & Drechtsteden de Online Plastic Challenge!

 

Wat gaan we doen?

Met de laatste COVID-19 regels in acht houdend, strijden rangers met hun huishoudens tegen elkaar om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen en tijdens deze actie een zo’n leuk mogelijke foto OF vlog te maken. Maak jij met je team het de leukste foto of vlog? Dan help je niet alleen de natuur enorm, maar maak je ook kans om een WWF-dopper of het boek van David Attenborough Een leven op onze planeet te winnen (zowel de winnaar van de beste foto als de winnaar van de beste vlog mag kiezen tussen te prijzen)!

Wanneer?

Vanaf 0:01 uur op 25 december 2020 tot en met 23:59 uur op 2 januari 2021.

 

Wat heb je nodig?

Zwerfafval ruimen kan je al doen met een zak en wat goede (waterdichte) handschoenen. Mocht je een knijper en ander gereedschap hebben of van iemand mogen lenen, is dat natuurlijk altijd goed meegenomen.

 

Hoe meld je je aan?

Maak tijdens het zwerfafval een leuke foto OF vlog waarbij te zien is dat je met je huishouden zwerfafval aan het opruimen bent! Hoe leuker de vlog/foto, de groter de kans op een coole prijs!

Stuur je foto/vlog vóór 3 januari 2021 naar rotterdamdrechtsteden@wnfregioteam.nl. Vermeld daarin het volgende:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Het wel of niet toestemming geven of wij je foto/vlog via onze socials (Facebook + Instagram) mogen delen. Zodra wij geen toestemming krijgen, zullen we de foto/vlog niet delen en met een kleine groep juryleden beoordelen. Deze foto’s/vlogs zullen na het bekend maken van de winnaar uit onze bestanden verwijderd worden.

 

Met groene groet,

WWF-regioteam Rotterdam & Drechtsteden