Fotowedstrijd ‘Mijn mooiste insectenfoto’

Doe mee met onze WWF-fotowedstrijd 'Mijn mooiste insectenfoto' en win een van de drie fantastische prijzen!

Wanneer
maandag 19 april 2021 00:01 - zaterdag 1 mei 2021 23:59
Voor wie
Kinderen 12 - 17 jaar, Volwassenen
Kosten
Deelname Gratis

Hou je ook van de Nederlandse natuur? En ga je graag op pad in de bossen, weilanden, duinen of parken? Doe dan mee met onze WWF-fotowedstrijd “Mijn mooiste insectenfoto” en win een van de drie fantastische prijzen!

Vlinders, bijen, kevers of libellen zijn niet alleen fascinerend om te bekijken. Zij zijn ook erg belangrijk voor mens en natuur, bijvoorbeeld als bestuivers of producenten van honing. En als voedselbronnen voor een heleboel andere dieren. We kunnen hen dus niet missen!

Helaas gaat het al een tijdje achteruit met de insecten biodiversiteit – ook in Nederland. Daarom willen wij van het WWF regioteam Amsterdam de insecten dit voorjaar in het zonnetje zetten. Help ons hiermee en doe mee met de fotowedstrijd 'Mijn mooiste insectenfoto'!

Hoe doe je mee?

Upload jouw mooiste insectenfoto op Instagram met de hashtag #wwffotowedstrijd en vermeld waar in Nederland jouw foto gemaakt is. 

Uit alle inzendingen tussen 1 april en 1 juni 2021 kiezen wij drie winnaars die op 20 juni op Instagram bekend gemaakt worden.

Wat zijn de prijzen?

  • 1e prijs: 1x Insectenhotel Elba (Vivara) en 1x boek “Insectenrijk” van schrijver Aglaia Bouma en uitgeverij Atlas Contact
  • 2e prijs: 1x Vlinder- en bijenhotel (Vivara) en 1x 3D hert kever (studio ROOF)
  • 3e prijs: 1x 3D hert kever (studio ROOF)

Veel success en wees voorzichtig met de natuur!