Earth Hour Run

Ren met ons mee mee tijdens Earth Hour!

Waar
Stadhuisplein in Utrecht
Wanneer
zaterdag 28 maart 2020
20:30 - 21:30
Voor wie
Kinderen 7 - 11 jaar, Kinderen 12 - 17 jaar, Volwassenen
Kosten
Deelname € 25,00

Ren jij ook mee voor het bos?

Zaterdag 28 maart is het weer Earth Hour! We doen dan één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de impact van klimaatverandering op de natuur. Dit jaar organiseren we tijdens Earth Hour de allereerste Earth Hour Run.

  • Wat gaan we doen? We gaan in het donker, langs de grachten van Utrecht 1km, 5km of 10km rennen.
  • Waarom? Om de bossen te beschermen! Want bossen zijn onze belangrijke bondgenoot in de strijd tegen klimaatverandering. Nu verdwijnt er nog iedere twee seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld. Het goede nieuws: wij kunnen hier iets aan doen. Door de bodem te herstellen en bomen aan te planten. Zo brengen we wereldwijd bossen terug.

Sponsorloop

Ren mee met de Earth Hour Run en haal zo veel mogelijk sponsorgeld op voor de bossen! Deelname aan het event kost €25,00.

Earth Hour Festival

Ook als je niet gaat hardlopen kun je genieten van een leuk en divers programma rondom de Earth Hour Run. Er is voor jong en oud van alles te beleven rondom het thema natuur, bossen en klimaat. Verder zijn er activiteiten voor kids, lekkere (live)muziek en we zoomen in op hoe jij je steentje kunt bijdragen. Kom langs en neem een kijkje! Het festival is gratis toegankelijk.

Meld je aan

Via onze actiesite kun je je aanmelden voor de Earth Hour Run. Je kunt ook iemand sponsoren die meerent.